woensdag 27 februari 2013

Pompoms

Kennen jullie de Pompom hype al? Niet?

Foto van Buitendelijntjes

Nou ik tot voor kort ook niet, totdat ik er via Twitter en Instagram mee gebomberdeerd werd. Ik was wat sceptisch en besloot de gok te wagen en gewoon te vragen waar het op sloeg.
Het antwoord? "Omdat het leuk is, voor op feestjes of op de kinderkamer". Nou de kinderkamer is er hier nog niet, maar we hebben binnenkort wel een feestje......van vriendlief, maar of hij nu staat te springen op een paar pompoms????

Op Instagram had ik ook een paar mooie pompombloemen gezien. Ik was wel benieuwd hoe dat dan werkte en ging wat googlen. Maar schijnbaar waren deze pompoms op stokje te krijgen bij de Hema. Helaas niet bij onze Hema.


Bij een bestelling die ik bij een webshop deed, ontving ik zomaar ineens twee paar grote vloeipapier. De webshop gebruikte deze vellen als inpakpapier en om de bestelling wat op te fleuren.


Maar die kon ik dus mooi gebruiken voor mijn pompombloem. Ik zocht een beschrijving op en ging aan de slag.
Uiteindelijk was dit het resultaat. :D


En vriendlief vond hem ook nog best leuk en ik moest ook nog maar een bloem maken voor de andere vazen (er staan er drie).


Ik denk dat ik dus nog maar opzoek ga naar een aantal vellen vloeipapier (waarschijnlijk iets goedkoper als pompoms) en anders bestel ik er gewoon een aantal....ook leuk voor de komende verjaardag ;)

6 opmerkingen:

 1. Leuk om te makten!
  Ik kwam een pompon maker tegen bij de boekenvoordeel, hij ligt nog ingepakt, maar draadjes genoeg!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk hier zeg
  Ik ga je volgen, ik kom via Tineke
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker leuk hier ik ga je ook volgen net als Tineke !

  Lieve groetjes, Ellen

  http://ietsiepietsiekitschie.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn erg uitbundig :-)
  Lekker vrolijk en feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk al die nieuwe volgers! En Tineke ik was idd even vergeten dat ook de pompom hype in haakland is toegeslagen....maar ze blijven leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk die pompons! Ik kende ze alleen van op de gebreide mutsen. Deze kan ik zowel thuis als in mijn klas gebruiken om de boel op te fluffen.
  Ga vlot zoeken naar een pompon-werkbeschrijving...maar ik moet ook nog boodschappen doen en de hema ligt zo'n beetje in mijn achtertuin!

  BeantwoordenVerwijderen