donderdag 20 december 2012

Superschattige uiltjes

Zoals jullie gezien, heb ik mijn blog een beetje aangepast. Ik was toe aan een nieuw design en nieuwe header. Iets beter uitgewerkt, volwassener (hoop ik) en hoop dat dit er ook nog even mee door kan. helaas ben ik niet zo goed dat ik de hele lay-out zelf kan maken, dus nog maar even een standaard achtergrond.


Ik dacht dat ik ondertussen wel bijna klaar zou zijn met kerst en nieuwe kerstdingen, maar op de valreep kwamen er nog een zestal uiltjes mijn huis in gevlogen. En die hadden natuurlijk nog een slaapplaats nodig. Gelukkig had mijn tante nog een minikerstboompje over, die ik mocht hebben. Zodoende dat mijn uiltjes nu lekker kunnen uitrusten.Ik wil alleen nog een permanente plaats vinden, voor als kerst straks afgelopen is.....

Patroon komt van Josephine Wu "A Morning cup of Jo" - baby owl ornaments

5 opmerkingen:

 1. Heel leuke blog en veel nieuwe ideetjes.
  Ik heb ook ,nog niet lang geleden, een blog opgestart, maar het blijft ook mij een raadsel waar iedereen die volgers blijft halen ;-)
  Bij deze wordt ik heel graag volger van je blogje, maar ik zie in de zijkant nergens een link waarop ik kan klikken om het te worden.
  Ik heb alvast een link naar jouw blog op de mijne gezet zodat ik je blog zonder veel omwegen kan bereiken.

  Nog veel plezier en ... by the way ... echt te gekke uiltjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik blijf het me inderdaad ook afvragen...
   maar een volknop is wel handig om te hebben, stom van me om die er niet bij zetten!
   dankje voor de complimenten!

   Verwijderen
 2. Ik heb de volgers door zelf ook te reageren op blogs, veel mensen komen dan toch even terug kijken. Verder heb ik een paar keer promotie gedaan via Annemarie's haakblog, op zaterdag kun je linken. Zo nu en dan komt er nu opeens iemand bij.

  Ik vind de uiltjes echt heel leuk! Ben nu met konijntje van Stip & Haak bezig maar de uiltjes staan ook nog op het lijstje. Gelukkig heb ik vakantie ;)

  groetjes, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh vergeet ik je helemaal te complimenteren met je header, mooi! Goede kleuren zo bijelkaar :)

   Verwijderen
  2. hmm.. ja reageren bij anderen doe ik amper....zelfde als op fok trouwens. ik lees alles maar reageer maar amper (soms ook juist wel...) linken bij annemarie doe ik idd wel, heb wel al veel pageviews erbij en net ook 1volger zag ik :)
   ik vind het rupsje van stip&haak wel schattig, maar nog genoeg op mijn to-do lijstje (al zal die vast een keer volgen)

   bedankt voor je compliment :D wordt er zelf ook erg blij van, al heb ik totaal niet naar de kleurencombi's gekeken :)

   Verwijderen