maandag 6 mei 2013

Einde in zicht!

Volgens mij heb ik jullie aan het eind van vorig jaar, laten weten dat ik eindelijk een stage had gevonden en ik begin Januari kon beginnen met afstuderen.

Toen leek Mei nog zo ver weg......en nu?! Nu is het al Mei en hoef ik nog maar 2 dagen stage te lopen! Wat is de tijd om gevlogen. Mijn marketingplan is bijna af (hij moet nog gecontroleerd worden) en dinsdag heb ik mijn eindpresentatie voor de directie. Allemaal erg spannend.

Ik heb nu nog 2 weken om alles af te ronden en mijn competenties in elkaar te zetten. In Juni volgt dan mijn verdediging. Bah....daar zie ik zo tegenop. Voor nu hanteer ik nog eventjes de kop-in-het-zand methode.....Aan het begin van mijn stage periode maakte ik in mijn agenda twee markeerpunten.....Het einde van mijn stage en de week waarin alles in geleverd moet worden.

Die punten leken toen nog erg ver weg....


En nu is die laatse week gewoon al aangebroken!!!

2 opmerkingen:

  1. Heel veel succes met de laatste loodjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He, je bent nu al zover! Die eindpresentatie was dus vandaag? En nu op naar het diploma in juni,voordat je het weet kun je 'diploma-uitreiking' ook van je lijst strepen en begint je welverdiende zomervakantie.

    BeantwoordenVerwijderen