vrijdag 18 oktober 2013

Bandana Cowl

Vorige week liet ik jullie kennis maken met The Purl Bee. Toen ik hun site ontdekte, maakte ik direct plannen voor welke projecten ik allemaal zou willen gaan maken.

Eentje die hoog op mijn lijstje stond was de Bandana cowl. Ik vind hem helemaal geweldig. Door het ontwerp maar ook door de gekozen kleuren en garen.

Ik besloot opzoek te gaan naar dik, niet kriebelend garen (heel belangrijk). Ik werd gewezen op Drops Andes. Een wol met 65% wol en 35% alpaca wol. Een bijkomend voordeel was dat  het ook beschikbaar is in erg mooie kleuren.

Ik besloot twee bollen Ecru en twee bollen bruin te bestellen. De bruine wilde ik gaan gebruiken voor de Bandana cowl. Ik bestelde er ook direct een rondbreinaald bij.


Na wat geruzie met de rondbreinaalden en goed lezen hoe het patroon in elkaar zat, kwam ik toch een heel eind. En ik ben trotst op het resultaat. Voor mezelf vind ik de bruine kleur denk ik toch te donker, maar ik hoop er uiteraard iemand anders, via mijn Etsy shop of Met de hand shop, blij mee te kunnen maken.
De sjaal is lekker ruim en valt daardoor mooi om de nek. Het langste punt is 50cm lang en het kortste punt is 25cm lang.

2 opmerkingen:

 1. Geachte lezer.
  Hierbij willen wij graag Hobbytrading.nl onder uw aandacht brengen. Hobbytrading.nl is er speciaal voor u als hobbyist. Het is een volkomen gratis advertentie platform speciaal voor de verkoop of aankoop van zelfgemaakte spullen. Zakelijke advertenties worden door ons niet toegelaten.
  Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om zelfgemaakte spullen te kopen of verkopen maar op deze websites verdwijnen uw vragen of aanbiedingen tussen de massa overige advertenties die niets met hobbyisme te maken hebben.
  Mogelijk is Hobbytading.nl iets voor u. Kijk gerust eens op de website rond en u bent van harte welkom als nieuwe adverteerder.
  Hobbytrading.nl is en blijft gratis voor hobbyisten.
  Met vriendelijke groet
  Henk en Dennis Kuiters, bedenkers van Hobbytrading.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Ben benieuwd wat je met de bolletjes Paris gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen