woensdag 12 december 2012

Lil Quack

En toen was het weer tijd voor een tussendoorprojectje ;) (goh, al de zoveelste)

Deze keer was het de beurt aan Lil Quack the duck. Dit lieve kleine eendje, stond ook al eerder op het "te haken" lijstje.

Tijdens het haken verbaasde het me eigenlijk hoe klein Lil Quack was en bleef. Ook zijn hoofd was eens niet zo overdreven groot (zoals bij Roary). Ach de verandering is ook wel eens leuk.

Ik heb nog een tijdje zitten twijfelen over de kleur van zijn mutsje en sjaal. Zou ik ook gewoon voor lichtblauw kiezen of toch voor een andere kleur? Maar na kort beraad met mijn broertje kwamen we tot de conclusie dat lichtblauw toch het leukste was, de rest van de kleuren waren te hard voor dit kleine eendje.


Op een of andere manier kijkt hij een beetje glazig/dommig uit zijn ogen op de foto's maar dat valt in het echt wel mee.Ik denk dat Lil Quack het goed doet al kraamcadeautje ofzo. Hij is gemakkelijk te maken en klein dus ook goed handbaar voor kleine kinderen. En door de muts en sjaal een andere kleur te geven ook erg leuk voor meisjes ;)

3 opmerkingen:

  1. En zo gaat het opeens harder met het aantal volgers; het zal nog wel flink oplopen, want je staat met dit schattige eendje vermeld bij Annemrie's link your stuff ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh schattig.
    Heb het ook gezien via Annemarie's link your stuff

    BeantwoordenVerwijderen