woensdag 13 februari 2013

Carnaval

Carnaval is weer voorbij, gelukkig! Ik ben niet zo'n carnavalsmens en 11-11 is mij toch echt nog veel te vroeg om uberhaupt aan carnaval te denken.
En elke keer komt dan weer de vraag, wat doe ik aan? Carnavalskleren zijn gewoon heel raar. Voornamelijk heel kort en alleen gemaakt voor vrouwen met een grote voorgevel.

Voor volgend jaar heb ik het voornemen om me er eerder in te verdiepen, zodat ik volgend jaar wel iets leuks heb om aan te trekken en het liefst ook nog wat afwisseling.
Nu kwam ik afgelopen zaterdag iemand tegen die gehaakte bloemetjes had vastgemaakt op haar bretels (is dat Nederlands?) en toen begonnen mijn hersenen te kraken :D
Zoiets kon ik volgende jaar natuurlijk ook doen! En op Pinterest had ik een aantal keren een gehaakte jurk langs zien komen.....dat zou ook nog best leuk zijn (voor gek loop ik toch al ;) )

Ik had deze al enige tijd geleden geliked.....maar dat blijkt gewoon een deken te zijn (en er ontbreken dus wat armsgaten enzo) Helaas pindakaas.....vind hem er toch erg gezellig uit zien.


Na een korte zoektocht kwam ik deze twee tegen. Vrolijk genoeg voor met carnaval en nog genoeg mogelijkheden om er echt een outfit van te maken.


Helaas beide zonder patroon of nuttig afkomst.....en zo goed ben ik helaas nog niet dat ik ze na kan maken....:(
Gelukkig duurt het nog heel lang voor het weer carnaval is ;)

5 opmerkingen:

 1. Leuk hoor....leuk blog heb je overigens!Ik ga je volgen!;-)

  groetjes
  Angeline
  www.mijnplekkie.tk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit, kik ook eens bij drops patronen, of op ravelry, of tik eens gehaakte jurk in op google, verbazend wat er te voorschijn komt,
  Ik ben benieuwd, wat het volgende van je gaat worden
  Tineke
  bollies53.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik heb helemaal geen carnaval gevierd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Tamara!

  Ik heb jou blog genomineerd voor de Liebster-Award!
  Als je nou denkt: wat is dat? kun je even op mijn blog kijken.
  Het leuke van deze award is, dat je ook zelf blogs kunt nomineren.
  Het is een dynamische award.

  Groetjes van Marilyn!

  BeantwoordenVerwijderen