zondag 17 februari 2013

Liebster award

En toen was  ik ineens genomineerd voor de Liebster-award!

Ik had zo'n nominatie wel eens voorbij zien komen, maar nooit gedacht dat iemand mij zou nomineren, dus ik maakte er me niet druk om. Ook zag ik wel eens op andere blogs een berichtje staan dat ze niet genomineerd wilde worden en geen awards aan zouden nemen....Ik wist nooit zo goed wat ik daar van moest denken.

Over de Liebster-award.
Bloggers nomineren andere bloggers die ze leuk vinden met minder dan 200 followers. Het maakt niet uit wat voor blog je hebt en in welke taal. Als je een blog hebt kun je genomineerd worden!
Het is een award om bloggers te leren kennen en om te netwerken. Deze award gaat al een paar jaar rond en het stopt nooit.

De regels.
1. Maak een lijst met 11 feitjes over jezelf.
2. Beantwoord de vragen die de blogger die jou genomineerd heeft, heeft gesteld.
3. Bedenk 11 nieuwe vragen voor diegenen die jij genomineerd hebt.
4. Kies 11 bloggers met minder dan 200 volgers die je nomineert.
5. Laat bij elke blogger een berichtje achter dat je hem of haar genomineerd hebt.
6. Bedank de persoon die jou genomineerd heeft met een link naar zijn of haar blog.

11 feitjes over mij
Dit is wel weer direct heel moeilijk hoor, want volgens mij heb ik al veel dingen over mezelf verteld hier.


Ik dacht vroeger altijd dat ik schrijven en lezen niets aan vond.....totdat ik uiteindelijk fatsoenlijk kon lezen! Nu lees ik echt bijna alles wat los en vast zit. Zelfs de onnodige productbeschrijvingen op verpakkingen en nutteloze feitjes op het web. Niet alles wat er te lezen valt vind ik interessant, maar het gaat om het idee.
Schrijven heb ik vroeger eigenlijk ook best veel gedaan. In mijn basisschool tijd, schreef ik met mijn nichtje.....die heel handig naast mij woonde, dus postzegels waren niet nodig. Later schreef ik met vriendinnen en vrienden die bij mij in de klas zaten. Over vanalles en nog wat, volgens mij heb ik de meeste van die brieven nog bewaard.
En nu heb ik het schrijven dus weer helemaal her-ontdekt door het snailmailen.

Ik hou ook van tattoo's en piercings. Waarover ik dan fijn kan lullen met Aapetaart (diegene die me genomineerd heeft voor deze award) in de snailmail die we versturen. ;)

Ik ben erg eigenwijs, eerlijk en zal een discussie niet uit de weg gaan. Maar ik kan ook erg verlegen zijn en om woorden verlegen zitten......en dat is nogal lastig samen.

Ik hou van kleur! De laatste tijd is paars favoriet. Blauw is altijd favoriet geweest....maar ook groen tinten, zoals mint en sage zijn in opmars! Ik hou van die pastel kleuren die je steeds meer ziet, het geeft zo'n liefelijke uitstraling aan alles.

Tja en verder.....
Ik hou van olifantjes, girafjes en vooral uiltjes :D

Ik haak, lees, en doe aan hardlopen.

Sinds kort ben ik helemaal verslaafd aan masking tape.

En het liefst zou ik leven van Cheese union chips en Liptonice (maar helaas kan dat niet...en wordt je daar een beetje dik van) ow ja en ijsjes in de zomer :D

Geen 11 feitjes...maar hier moeten jullie het maar mee doen hoor ;)


De te beantwoorden vragen:
1. Waarom blog je?
Tja, waarom blog ik. In eerste instatie had ik eigenlijk geen idee. Ik zal het voorbij komen bij andere die een Dayzeroproject hadden lopen en het leek me wel leuk. Nu probeer ik zoveel mogelijk te delen over wat ik doe in het dagelijkse leven. Maar voornamelijk om mijn haakwerkjes te delen.

2. Beschrijf je blog in een notedop of 3.

Zoals ik net al zei, voornamelijk haakgerelateerd, maar ook over mijn dagelijkse leven.

3. Wat geeft jou inspiratie, waar loop je warm voor of zet je aan tot bezig zijn?
Ik hou van kleur en ik vind het nogsteeds fasinerend om te zien wat je met een haaknaald en een stukje draad voor elkaar krijgt! Nieuwe leuke haakwerkjes zorgen er meestal wel voor dat ik weer aan de slag wil. Maar ook van andere, succesverhalen lezen....dat zorgt er ook voor dat ik vooruit wil en aan de slag wil.

4. Ben je een trots lid van de Orde der Mutsen of krijg je alleen al bij de gedachte de griebels?
hahaha, dat ligt er natuurlijk aan wat die Orde der Mutsen precies inhoudt, maar ik kan op sommige momenten denk ik best mutserig zijn. Of saai....net hoe je het noemt. Ik hou niet van uitgaan, blijf liever thuis en hecht veel waarde aan mijn slaap, dus vroeg naar bed is ook een pre :D maar van "geitenwollensokken-mutserig" krijg ik wel de kriebels ja.

5. Wat lees je graag? Welke boeken, tijdschriften, kranten enz.?
Ik lees veel boeken over de tweede wereldoorlog de laatste tijd. "Haar naam was Sarah", "De jongen in de gestreepte pyjama", "De witte veer" dat soort dingen. Qua tijdschriften heb ik laatst de Flow ontdekt, maar ook vtwonen en andere woontijdschriften vind ik leuk. En kranten, het liefst de Metro en op vakantie de Telegraaf :D

6. Ben je een koffieleut of een theetuit?
Ik ben een theetuit....ik lust geen koffie. Maar geen thee met gekke smaakjes....ik doe niet aan rooibos, groene thee enzo. Geef mij maar aardbeien, bosvruchten of gewoon gewone thee....met suiker.

7. Als je de tijd hebt, wat doe je dan graag of waar maak je tijd voor vrij?
Niets doen :D ik kan heel goed niets doen! Maar ik haak dus ook graag en dan kijk  ik tussendoor tv. Lezen en haken tegelijk kan ik helaas nog niet.

8. Later als ik groot ben...m.a.w. wat zie je jezelf over een jaar of 10 (graag) doen?
Ow dat roep ik nogsteeds....als ik later groot ben. Helaas ben ik al groter/ouder dan ik soms denk. Ik hoop en denk over 10 jaar....jeetje wat klinkt dat ver weg....dan ben ik 35! Daar wil ik nog niet aan denken. 5 jaar is ver genoeg weg hoor......
Over 5 jaar hoop ik een gezinnetje te hebben, ik denk met 2 kinderen (of 3....ik neig steeds meer naar 3....al moeten we maar eerst beginnen met 1). En eigenlijk hoop ik dan een succesvolle blog en het liefst een webwinkeltje ofzo te hebben. In ieder geval iets waarbij ik bijvoorbeeld 1 of 2 dagen voor mezelf kan werken....dat lijkt mee heerlijk!
Zie je, ik heb wel ambities.....alleen op ander vlak ;)

9. Lente, zomer, herfst of winter?
Ik denk dat ieder seizoen wel iets heeft....maar dat zijn maar kleine dingen die niet het hele seizoen weergeven. Dus doe mij maar zomer! Maar dan ook echt zomer, met 30+ graden....veel zon, zodat ik ook eindelijk eens echt bruin word zonder daarvoor naar het buitenland te hoeven en weinig regen aub!


10. Welke eigenschappen van jezelf koester je?
.....Waarom komen er altijd dit soort vragen in voor?! Ik ben niet zo goed met mijn positieve punten. Maar ik denk dat ik blij ben met mijn loyaliteit. Ik ben erg merkentrouw, maar ook gewoon erg loyaal naar mijn familie. Familie is belangrijk en daar zal veel voor wijken.

11. Ben jij al geworden wie je bent?
Ik ben geworden wie ik ben ja....maar niet die ik wil zijn. Daarvoor moet ik nog wat aanpassingen doen en ik ben eerlijk gezegd nogsteeds zoekende naar wat ik wil en wie ik ben. Dus ben ik denk ik nog niet geworden wie ik ben......het is een raadsel en een lange zoektocht.

Verder breek ik hier even de regels. Ik "ken" verder weinig andere blogs (onder de 200 lezers) om hier "zomaar" iemand mee lastig te vallen. Ik ga daarom de award niet doorgeven.
Mocht iemand toch graag in aanmerking komen voor een award, mogen die zich melden bij mij en dan geef ik hem alsnog door en zorg ik dat er 11 vragen komen. ;)

1 opmerking:

  1. Wat leuk om te lezen :)
    En de nieuwe layout van je blog vind ik erg mooi, met de header zo.

    BeantwoordenVerwijderen