woensdag 27 maart 2013

Hobbybeurs Den Bosch

Een paar weken geleden, won ik twee kaartjes voor  de Hobby en handwerkdagen in Den Bosch bij een give away van Annemarie.
Mijn mond viel echt open van verbazing, want ik had dus echt nooit verwacht dat ik gekozen zou worden uit al die reacties.

Afgelopen weekend was het zover en was het eindelijk tijd voor de beurs. Mijn moeder was al vaker naar de beurs geweest en wist mij te vertellen dat het twee aparte hallen waren. Eentjes voor hobby en handwerken en eentje voor het kaarten maken en scrappen.
Mijn moeder en een vriendin van haar gingen naar het kaartenmaak gebeuren en ik liep alleen over de hobbybeurs. Omdat we erg vroeg daar waren, was het nog erg rustig.


Als ik alleen gekeken had voor wol en garen, was ik zo klaar geweest op de beurs. Naar mijn idee viel dat best tegen. Er waren 3 of 4 stands die garen verkochten, maar eigenlijk had ik niet veel nodig. Er werden veel mooi bolletjes Catania verkocht, maar zoals gezegd ik had niets nodig en eigenlijk ook niet echt de puf om ernaar te kijken. Wel vond ik een Clover Amour haaknaald, maar deze was bijna een euro duurder dan online, dus die heb ik maar laten liggen.
Wel heb ik mooi soort garen ontdekt van Lana Grossa. De Organica Linea Pure lijn. Erg zacht katoen garen. Helaas hadden ze op de beurs niet de kleurtjes die ik zou willen hebben en online heb ik nog geen webshop gevonden, die de hele lijn heeft :(


Gelukkig waren er ook nog een hoop andere kraampjes waar ze ook genoeg leuke dingen verkochten. Zo kocht ik bij de stand van Bedijs een hoop leuke dingetjes, waar ik vast mee vooruit kan.

 
De stand van Bedijs


En ook in het kaartengedeelte, heb ik nog eventjes mijn slag kunnen slaan met een paar rolletjes lint (die ik ga gebruiken voor mijn haaksels) en een setjes stickers.


Wat ik nog wel het leukste vond van de beurs was de ontvangst hal, waar een workshoppleintje was ingericht en verschillende kleine stands, zoals een stand waar ze allerlei producten van schapenwol verkochten (en die ook een paar schapen en lammetjes bij zich hadden).

Op het workshoppleintje waren stands te vinden van Metdehand, Hoooked en een standje waar je vogelhuisje (en andere mdf-figuren) die je dan zelf kunt versieren met stof of papier.
Stempels bij de stand van MetdehandDe stand van Hoooked, met vrolijke lentekleurtjes

3 opmerkingen:

 1. Grappig, zie overal de stand van Bedijs langs komen!

  Dat Organico garen is echt heel fijn, heb er al een dekentje mee gemaakt. Voelt zacht aan en helemaal katoen. Ik weet dat Knotten in Delft (www.knottenwol.nl) het heeft, die heeft ook een webshop...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had idd gezien dat Knotten die heeft, maar op de webshop staan geloof ik niet alle kleuren. Dat is wel jammer.
   Het voelde idd erg zacht. Ik ga het zeker onthouden als optie.

   Verwijderen
 2. Ik zie nu dat je al een webshopje hebt via Etsy.
  Leuk, die impressie van de beurs, ik kom er zelf nooit aan toe hoewel ik er in het verleden graag naar toe ging. En ik neem me alweer jaren voor om naar de Creadoe te gaan, misschien dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen