zondag 23 juni 2013

Hexagon hype

De die-hard haaker en haaksters zullen hem vast wel kennen, de Lollobear.
Een beer helemaal gemaakt van hexagons.


Ik was er niet zo'n fan van en ben er ook niet aan begonnen. Een aantal dames op een forum wel en die wiste te vertellen dat het patroon zo'n 200 pagina's omvatten, je verschillende haaknaalden en een heleboel hexagons nodig had.  Toen was ik al helemaal blij dat ik er niet aan begonnen was.

De ontwerpster van de Lollo bear is blijkbaar heel blij met het patroon, want er zijn al een aantal nieuwe patronen van haar hand uitgekomen.

Zelf vind ik de nijlpaard en de olifant het leukste! Maar of ik er ooit aan zal beginnen...... ik denk het niet. Alleen de uitleg op de Ravelry pagina's schrikt me af en ik moet al direct met medelijden aan mijn zak vulmiddel denken.....(hoeveel zou er in zo'n beestje gaan???)
Wat vinden jullie van deze hype/ontwerpen?

4 opmerkingen:

 1. ik vind ze super leuk :) ook die lolobear maar in meer kleurtjes vind ik 'm leuker. Heb het patroon, maar nog niet gemaakt omdat ik niet weet waarvoor. Ik vind het nijlpaard en de olifant het leukst door de kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super. Ik wil die olifant graag maken. Mijn ma is helemaal weg van olifanten!!! Kun je me misschien aan het patroon helpen? Gr. En alvast bedankt. Zoek me dan op facebook "siri saam".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het linkje boven het plaatje verwijst naar het patroon. Het zijn wel allemaal kooppatronen.

   Verwijderen
 3. Ik heb geprobeerd het patroon te bestellen kan alleen via creditcard die heb ik niet heb ook al gemailt dat ik het bedrag eerst zal overmaken maar kreeg een reactie van Heidi (degene die de patronen maakt) dat dit ook niet mogelijk is. Dus als iemand het patroon wil delen uiteraard tegen betaling hou ik me aanbevolen.

  BeantwoordenVerwijderen