vrijdag 10 januari 2014

Stylecraft Special DK

Net na de Kreadoe zei ik nog dat Stylecraft Special DK mijn garen niet was. Ik vond het niet mooi en zacht genoeg. Maar ik heb weer eens te snel geoordeeld.....
Ik wilde heel graag een deken maken en de vereist kleuren kon ik eigenlijk alleen in Stylecraft vinden.
Voor een sjaal zocht ik garen met veel meters voor een zachte prijs. Ook toen kwam ik alleen bij Stylecraft uit.
Ik besloot de gok te wagen en bestelde direct 9 bollen..... nu was er geen weg terug.


Ik had al eerder met Stylecraft gewerkt en toen wilde het echt niet lukken. Ik vond het garen niet fijn haken, het patroon lastig en de kleuren uiteindelijk niet zo mooi. Waarschijnlijk hebben deze dingen allemaal bijgedragen aan mijn mening over Stylecraft.
Maar ik heb er nu 2 redelijk grote projecten mee gemaakt en ben van mening veranderd. Het werkt best fijn (een grote naald deed wonderen), het kleurenassortiment is erg uitgebreidt en het is redelijk zacht (Caron Simply Soft is nogsteeds zachter).Een bol Stylecraft bevat bijna 300 meter en is bij o.a. Echtstudio te verkrijgen voor €2.75. Veel andere acrylgarens zijn van mindere kwaliteit en bevatten minder meters. De prijs en de meters zijn dus echt een pluspunt.Ik zal de volgende keer niet meer zo snel oordelen, maar ik ga nog heel wat projectje met dit garen maken.


3 opmerkingen:

 1. Ik haak er mijn grote deken mee en ben er ook heel erg tevreden van :D
  Mooie kleurtjes heb je gekozen; ziet er goed uit!

  Liefs,
  www.twinklezcreations.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nadat ik wat dingen over stylecraft had gehoord was ik ook sceptisch. Maar toen ik het binnen kreeg was ik blij verrast. Het is zacht (ok niet zó zacht als simply soft inderdaad) en ziet er 10x beter uit dan het acryl van zeeman of wibra. Als ik veel kleurtjes wil dan is vanaf nu stylecraft mijn go to merk!

  BeantwoordenVerwijderen