dinsdag 3 juni 2014

Amsterdam Makers Festival

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Mijn eerste markt/beurs/festival (net hoe je het noemen wil). Ik mocht samen met Kadolab voor het Ka-ching collectief een stand vullen op het Amsterdam Makers Festival.

In eerste instantie zouden we samen een tafel moeten delen, maar omdat er een aantal tafels leeg bleven, hadden we uiteindelijk beide een tafel tot onze beschikking. Het zag er een stuk beter uit en zo kon ik mijn spulletjes war overzichtelijker neer zetten.

Met Linda en Daphne van Kadolab
Vrij in het begin leerde we Paula kennen van Liem Nio. Zij was benieuwd naar onze ervaringen met Etsy. Het was ook voor haar de eerste keer dat ze op een beurs stond en sowieso de eerste keer dat ze haar producten kon verkopen. Ze maakr van mooi leer de mooiste tassen, clutches, portemonnees en ter plekke had ze even wat haarbanden voor ons gemaakt. Super leuk en super mooi! Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op een van haar clutches. die was gemaakt van mooi blauw leer en de flap was gemaakt met (ik denk) konijnenhaar.
De haarbandjes showen met Daphne van Kadolab en Annebel van het Ka-Ching collectief.
En ook de spulletjes van Kadolab zijn erg mooi. De (met bloemenzaadjes) gevulde kaartjes zijn erg leuk om naar iemand te versturen en ook de notecards zijn erg mooi en geschikt om een korte brief mee te versturen. Ik heb uiteindelijk niets gekocht, maar dat ben ik nog wel van plan.

Onze stand
Voor mijn shop viel de markt iets tegen. Het was niet het juiste publiek, veel studenten en andere techneuten. Er kwamen wel wat mensen kijken en heb ook wel leuke reacties mogen ontvangen. Uiteindelijk heb ik een mutsjes verkocht aan een mevrouw. Een vriendin van haar woont in Singapore en verwacht een kindje. Mijn mutsje maakt dus als het goed is ook nog een grote oversteek.

Op dit moment heb ik nog geen nieuwe markten op de planning staan. Al was het wel een erg gezellige dag en was het leuk om mijn producten zo live te mogen verkopen. Ik hoop dus wel op een vervolg (op de juiste markt, met het juiste publiek).

1 opmerking:

  1. Contacten leggen en gezelligheid is eel wat waard en vaak levert dat nog de beste reclame op, nl mond op mond reclame ;-) Volgende keer heeb je vast meer succes.

    BeantwoordenVerwijderen