vrijdag 12 oktober 2012

Twee vriendjes

Nog een Ta-dah momentje. (ik moet dit vaker doen :D)
Voor onze vakantie was ik opzoek naar een leuk haakprojectje voor op vakantie. Ik had eigenlijk goed kunnen weten dat er niets van haken terecht zou komen en dat ik voornamelijk zou gaan lezen, maar goed ik ben eigenwijs en had wat projecten gevonden.

Zo had ik het patroon van Michi en haar vriendje Yoko gekocht. Uiteraard moest daar nog nieuw garen voor gehaald worden, want ik had natuurlijk niets leuks liggen.


Dit was de uiteindelijke buit. 2 paarse bolletjes voor Michi, de licht roze voor Yoko en de bruine voor het konijntje die ik al eerder heb laten zien.

Vol goede moed begon ik in het vliegtuig aan het hoofdje (nou ja, zeg maar hoofd) van Michi.....en verder ben ik niet gekomen. Ik had er gewoon geen zin in en thuis gaat haken toch wat beter als je gewoon alles bij de hand hebt en onderdelen direct kunt afwerken.

En doordat ik na de vakantie ineens andere projecten wilde gaan maken, bleef Michi liggen....
Wel heb ik tussendoor steeds onderdelen gemaakt, maar dat schoot niet echt op.

Nu ik alles af heb wat ik wilde maken, was Michi weer aan de beurt. En ging het allemaal best snel. Maandag heb ik de maakster van Michi nog even om hulp gevraagd voor zijn hoedje, maar dat is ook helemaal goed gekomen. En toen was het vrij snel gedaan en was hij gewoon af! :D


Ta-dah!!!! Is zij niet schattig?


Ik wil op de Kreadoe beurs nog wat vilt en stofjes inslaan, zodat ik ook van die leuke oor en voetstukjes kan maken, dus misschien wordt Michi nog wat opgevrolijkt. Maar voor nu is ze zo helemaal af.Tja, wat moest ik dan gaan maken. Ik kon het eigenlijk niet over mijn hart verkrijgen om Yoko nu niet te gaan maken. Dus afgelopen dinsdag maar meteen aan de slag. En gisteren was hij al af. Volgens mij was het hoedje het moeilijkste en het meeste werk van alles. Maar ook bij Yoko kon het hoedje niet ontbreken. Wel heb ik nog zitten twijfelen over de bloem. De bloem die in het patroon gebruikt wordt is een betaald patroon en voor 1 bloemetje vind ik dat een beetje zonde.
Dus maar weer op speurtocht naar een bloemetje (zonder bloemetje zag hij er een beetje uit als beertje Paddington)

Maar ook dat is gevonden en gelukt, dus.....
Ta-daaaaah!!!Daarna heb ik Yoko en Michi even vriendjes laten worden en nu staan ze gezellig samen in de boekenkast. :D
Wat een lief paar zo samen he?!

1 opmerking: