maandag 26 augustus 2013

Slecht nieuws

Afgelopen donderdag had ik mijn herkansing voo mijn afstudeerproject. In juni had ik mijn eerst poging gehad, maar deze had ik dus niet gehaald. Ik heb een maand de tijd gehad om alles aan te passen. En ik heb er mijn stinkende best voor gedaan.

Maar donderdag kreeg ik dus te horen dat het nog niet voldoende was. Ik ben dus echt gezakt. Om mijn diploma te halen moet ik opzoek naar een nieuwe stageopdracht en moet ik mijn hele "scriptie" opnieuw doen.
Dit zou me dan ongeveer weer een jaar kosten.

Door de jaren heen ben ik erachter gekomen dat de opleiding niet mijn ding is en dat ik er straks weinig tot niets mee wil gaan doen.
Nu kun je je wel voorstellen dat mijn motivatie tot het nulpunt is gedaald.

Ik ben er klaar mee en zou het het liefst gewoon opgeven. Maar ja, dat gaat ook niet zo gemakkelijk.
Het is dus nu heel veel balen en hard nadenken over wat ik wil gaan doen.
Gelukkig heeft vriendlief nu 3weken vakantie en kan ik zo even mijn zinnen verzetten.Kon ik maar leven van mijn haakwerk ofzo ;)

2 opmerkingen:

  1. Oh meid wat balen zeg!Heel veel sterkte met het maken van de juiste keuze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh!!! Ik lees dit nu pas!!! Ik vind het echt heel vervelend allemaal, had zo gehoopt dat het dit keer 'klaar'was...ik kan me voorstellen dat je dan even niet meer weet wat je wil doen.
    Vooral omdat je al weet dat dit je ding niet is, dan kan ik heel goed begrijpen, dat je niet nog een compleet schooljaar over wil doen.
    Heel moeilijk allemaal, maar wel goed dat je de tijd neemt om erover na te denken.

    BeantwoordenVerwijderen