vrijdag 11 oktober 2013

Oktober, beursmaand

Het is weer oktober en oktober is druk! Zo begint iedereen ineens weer over Sinterklaas en kerst, moet iedereen opgetrommeld worden om een datum te prikken, lijstjes maken en namen trekken.


Maar dan komen er ook nog allerlei andere leuke dingen voorbij.  Zo was er afgelopen zaterdag weer de Amigurumidag bij Echtstudio (helaas moest ik deze keer overslaan), is oktober standaard woonmaand met de Woonbeurs maar ook borstkankermaand. En uiteraard de maand van de Kreadoe.


Sinds ik beginnen ben met haken, is dit vaste prik. Samen met mijn moeder tussen de vrouwen met rollators, en trolleys wurmen. 
Nee het is altijd best gezellig, het is alleen jammer dat we niet dezelfde hobby's hebben en we dus echt de hele beurs doorgaan.

Andere jaren had ik al een lijstje wat ik wilde kopen, maar dit jaar heb ik dat nog niet echt. Anders zocht ik altijd een bepaalde kleur van Catania of iets in die richting, maar ik heb nu eigenlijk wel genoeg katoen. Ik wil nu liever op zoek naar mooi garen voor sjaals te breien of haken en dat kan acryl, wol of wat dan ook zijn. 
Ik hoop dat er iets meer variatie zit in het garen aanbod. Eerder was het veel Katia of Schachenmayer en alleen bij Echtstudio wat Drops en Catania.


Maar we gaan het zien. Ik wil dit jaar ook rustig rondkijken op het station Utrecht Centraal. Er is daar een Starbucks (ik lust geen koffie, maar een warme choco gaat er altijd wel in), een Paperchase voor wat mooie papierwaren en hopelijk de dag afsluiten met een lekkere pasta van Julia's. Ik heb er zin in!


Gaan jullie nog naar de Kreadoe of een andere beurs? En zijn er dingen die ik zeker moet bekijken op de Kreadoe?

2 opmerkingen:

  1. Ohhh, lijkt me leuk! Leuke blog ook. Ik wil ook weer wat creatiefs gaan doen. Vriendin kwam gister met een gehaakte poef voor me aan. Had ze gemaakt. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Creadoe is helemaal te gek! Ik ben daar vroeger vaker geweest, de eerste keer was een 'verplicht nummer' vanuit de opleiding: nou, waren maar meer verplichte dingen op school zo leuk om te doen. En net als jou maakte ik er dan een echt dagje uit van.
    Ik hoop dat je flink je slag kunt slaan, maar dat is daar niet zo moeilijk!

    BeantwoordenVerwijderen