maandag 3 februari 2014

Vladimir the fox

De winter die zou moeten komen, wil maar niet komen en ik heb wel even genoeg sjaals en mutsen gemaakt, dus ik ben weer begonnen aan een amigurumi.
De eerste amigurumi werd Vladimir de vos uit Zoomigurumi 2.


Vladimir is gemakkelijk te maken en ik ben vooral fan van zijn trui en het witte pluisje aan zijn staart. De trui zorgt voor een soort coole uitstraling terwijl het pluisje zorgt dat hij ook weer heel schattig is.


Verder valt er weinig te melden over Vladimir. Ik had wel gedacht dat hij groter zou zijn en had twee bollen oranje ingeslagen. Maar hij is niet heel overdreven groot (of klein). Met zijn 15cm hoogte is hij gewoon een redelijke knuffel. En ik had minder dan 1 bolletje nodig. Vladimir kan dus nog altijd een broer of zus krijgen.
Al denk ik dat een roze trui niet past bij deze stoere vos. Misschien is donker paars wel een geschikte kleur voor de trui van zijn zus.


Zoals jullie misschien wel merken ben ik enorm fan van de boeken Zoomigurumi. Niet alle patronen zijn even leuk maar in elk boekje zitten toch wel 3 tot 4 patronen die ik zeker wil maken.
Uit Zoomigurumi 2 volgen er sowieso nog 2. En ze zijn al bezig met Zoomigurumi 3! Ik kan dus nog wel even vooruit.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Tamara, wat een plaatje zeg en super knap van je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vladimir is inderdaad een leukerd. Ik moet dit boekje maar gaan vragen voor mijn verjaardag. Dat zit er snel aan te komen, dan kan ik hem ook haken.

    BeantwoordenVerwijderen